Партньори

Да имаш правилните съюзници на своя страна е нещо изключително.

В основните си дейности „Еталон Мебел 86“ЕООД партнира успешно с различни фирми и организации. Голяма част от нашия успех в бизнеса се дължи именно на нашите партньори и приятели. Те ни помагат да осигуряваме първокласни услуги на нашите клиенти и все повече да повишаваме качеството на работата си. Вижте ги!

image001     Роси ЕООД е създадена през април 2001 г., с основен предмет на дейност търговия на материали и машини за производство на мебели. Тя е изключителен представител на водещи фирми в тази област от Турция, Италия, Гърция, Германия и Китай. Предлаганите от фирмата стоки се отличават с разумно съотношение между качество и цена.
       
image002     Евротрейдинг е динамична, развиваща се компания. Ние ценим всеки, който работи при нас и смятаме, че сме силни именно заради енергията, която влива - със знанията си, с уменията и опита. С позитивното отношение по между си и към работата, с гъвкавостта и целенасочеността допринасяме за изграждането на дух на доверие и постигането на все по-високи цели.
       
image004     САЛЕКС  е компания с дългогодишен опит в търговията с материали за изработка на мебели и интериорни решения. В изпълнение на нашата мисия - да  предлагаме решения, позволяващи на хората да живеят модерно и комфортно, без компромис с качеството, ергономичността и естетическите си предпочитания, ние сме смели, иновативни и заедно ще постигнем перфектния резултат при реализиране на Вашите проекти, та дори и най-екстравагантните, при това бързо, удобно и ефективно.
       
image005     Мебелни обкови за по-голямо качество на живот, това е нашата грижа. Blum произвежда клапващи системи, панти, изтеглящи механизми и Pocket системи за мебели и предлага подходящи услуги и монтажни приспособления.
       
image008     Основана през 1961 г. със седалище в Санкт Йохан в Тирол (Австрия), EGGER е непрекъснато разрастваща се семейна компания с дейности в световен мащаб. Ние непрекъснато се стремим към дългосрочни партньорства и постоянно сътрудничество с нашите доставчици.

 

За осъществяването на вашите проекти сме се погрижили да задоволим и най-взискателният вкус. За тази цел имаме възможност да поръчаме за вас, електроуреди, мивки и смесители. От нас можете да поръчате и матраци с най-високо качество на достъпни цени.

veto leks fat nani